Etty in Beeld
Fietstour 2020

Jij bepaalt het tempo

Omdat geen kind hetzelfde is, en leert, krijgt elke leerling op onze school voor praktijkonderwijs een eigen Individueel Ontwikkel Plan (IOP) en rooster! Arkelstein is een school voor praktijkonderwijs. Het woord zegt het al. In de praktijk maak je kennis met allerlei beroepen en vakken. Het plan dat we samen voor jou maken, brengt je zonder haast op jouw eigen tempo naar een mooie toekomst. Jouw toekomst. Waarin je voor jezelf kunt zorgen door te werken en samen te werken. En je bijdrage levert voor mensen en de wereld om je heen.

Je leert werken op school in allerlei fases en vakken. En de docenten en je mentor helpen je hierbij. Ook buiten school leer je van alles. In ons arbeidstrainingcentrum bijvoorbeeld en tijdens stage lopen. Als je er aan toe bent uiteraard. 4 tot 6 jaar kun je bij ons leren. Gewoon wat het best bij jou past.

We geven je alle ruimte om het allemaal op jouw manier en tempo te doen. Je mentor is er altijd voor jou in je stamklaslokaal. En als het nodig is, krijg je extra begeleiding in ons Expertisepunt. Zo doen wij dat op Arkelstein. Welkom! Je zult je snel thuis voelen op onze kleine school. En als je straks klaar bent, krijg je branchecertificaten en een diploma mee. Dan kun je aan de slag!