Fietstour groep 7 2024

Weet je nog niet helemaal zeker of praktijkonderwijs of vmbo basis bij je past, dan kun je op Arkelstein instromen in de PrO-basis brugklas.

Iedereen is anders. Dus waarom zou iedereen hetzelfde lesrooster krijgen. Op Arkelstein doen we dit anders. We kijken naar wat het beste is voor jou.

Iets nieuws leren kost tijd. Dat begrijpen we op Arkelstein als geen ander. Soms heb je iets snel onder de knie, een andere keer duurt het langer. Geen probleem, jij bepaalt het tempo.

Arkelstein is een kleine school. Dat is fijn en vertrouwd. Je hebt les in een kleine klas waar je veel persoonlijke aandacht krijgt.

Op Arkelstein ontdek je wat je leuk vindt en waar je goed in bent. We bereiden je voor op later: een leuke baan en een fijn huis om in te wonen. Na het behalen van je diploma kun je op eigen benen staan!

Onze leerlingen leren vooral in de praktijk: door te doen! Om ze zo goed mogelijk voor te bereiden op een leuke baan, werken we graag samen met het Deventer bedrijfsleven. Een goede samenwerking biedt kansen, voor onze leerlingen én voor uw bedrijf!